Rashid

Rashid

“In 1975 kwamen mijn ouders vanuit Marokko naar Nederland. Ik ben hier geboren en getogen. Vanaf mijn 15de begon ik aan de sigaretjes en een jaar later aan de wietjes en de coke.

Toen ik 17 jaar was, heb ik 9 maanden in militaire dienst gezeten in Oirschot en daarna had ik een baantje als conciërge en kok. Rond mijn 19de zat ik bij de reclassering, was ik drugsverslaafd en was ik van het centjes stelen en gokken. Door Altrecht ben ik gestopt met stelen, gokken en is mijn drankgebruik geminderd tot 1 biertje per week. Ik krijg er zo’n nare zucht van in mijn keel weet je? Nee, ik rook graag wiet en een base pijpje. Base houdt me rustig en vrolijk.

Het mooiste wat ik ooit heb meegemaakt is liefde; Romantiek met een mooie vrouw die gek is op Rashid. Liefde, seks en romantiek. Ik ben nu 39 jaar, ik zou graag een relatie willen hebben. Ze mag ook gebruiken, als ze maar lief is en niet vreemdgaat. Het zou een stukje vastigheid zijn voor me.

Het naarste wat ik ooit heb meegemaakt is eenzaamheid. Soms ben ik alleen en dat is echt niet leuk, ik wens dat niemand toe”.